​Topmenu i din DanaShop 2.0

I toppen af din administration er der en sort bar, som indeholder en håndfuld links.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

​Indkøbskurv.

Denne åbner en oversigt over de seneste ordre. Hvis der er en rød boks betyder dette, at der er nye ordre (tallet henviser til, hvor mange der er). Herfra kan du enten trykke på den enkelte ordre eller gå til listen af ordrer ved at trykke på "Vis alle ordre".

Menneske-ikon.

Denne åbner en oversigt over de eneste registrerede kunder. En rød boks viser antallet af nye kunder. Herfra kan du enten vælge at trykke på en enkelt kunde eller gå til listen af kunder ved at trykke på "Vis alle kunder".​

Talebobel-ikon.

Denne åbner en oversigt over de seneste kundeservicebeskeder. En rød boks viser antallet af nye beskeder. Herfra kan du vælge at få vist en enkelt af beskederne, eller gå til listen af beskeder ved at trykke på "Vis alle beskeder".​

Hurtig adgang.

Her er der en menu som giver dig en oversigt af links som er nyttige at have hurtig adgang til. Du kan selv tilføje nye links her ved at du, når du i administrationen står på en side du vil have hurtig adgang til, trykker på "Add current page to QuickAccess".

Min butik.

Denne åbner din shop i et nyt vindue, når du klikker på den. Den er placeret i højre side af den mørkegrå bar i  toppen.

Dit navn.

Når du trykker på denne vil du få to valgmuligheder frem.

  • ​Mine præferencer. Her kan du komme ind og justere dine indstillinger på din profil.
  • Log af. Ved at trykke på denne logger du af administrationsmodulet.

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​