​Om DanaWeb

Vi er landets førende leverandør af hjemmesider til danske virksomheder

​DanaWeb er på få år blevet Danmarks største leverandør af hjemmesider til det danske erhvervsliv, og vi tager ansvaret for hele processen fra design og udvikling til hosting, samt den løbende servicering af hjemmesiden.

Siden startskuddet i 2003 i ydmyge kælderlokaler i hjertet af København har vi oplevet stor kundetilgang. DanaWeb har i dag flere end 150 ansatte, og vores kundeliste omfatter over 10.000 små og mellemstore virksomheder.

Succesen skyldes i høj grad vores brugervenlige produkter, konkurrencedygtige priser og skarpe fokus på at yde en god kundeservice.​

​Vores kundeservice opdaterer gratis samtlige hjemmesider året rundt. Derudover medfølger også vores egetudviklede og yderst brugervenlige opdateringsmodul (DanaCMS), så kunderne selv kan redigere, hvis lysten og interessen er til det.

DanaWeb har kontorer i Herlev, Odense, Aarhus og Aalborg samt et svensk datterselskab, DanaWeb AB. Geografisk kan vi således nemt møde vores kunder, hvilket er afgørende for et godt og tæt samarbejde.

DanaWeb lever af tilfredse kunder!​​

Vi støtter​ og samarbejder med

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​