​Titler og beskrivelser

Ved søgemaskineoptimering kan du endtaste en titel, der vil blive vist i toppen på alle sider af hjemmesiden, foruden vil blive vist som den blå overskrift på Google. Beskrivelsen vil kun vises på de sider af hjemmesiden hvor der ikke er lavet en søgeoptimering. Dette punkt omhandler den generelle søgeoptimering​, vil du ind og søgeoptimere koncentreret på de enkelte sider kan du gøre det ved at læse mere her.

​Det er vigtigt at være omhyggelig med optimeringen, da det påvirker hjemmesidens placering på Google.

​Du kommer ind for at justere titler og beskrivelser ved at trykke på "Moduler" i toppen, "SEO" i venstre menu (eller midt) og "Titler og beskrivelser" i venstre side.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

​Hver boks repræsenterer hver indholdsside. Du kan trykke på den grå kasse for at minimere selve boksen.

Titel. Dette felt står øverst i din browser (program til at gå på internettet med). Det er også linket (den blå tekst) der vises på Google. Titlen bør være en kort præcis og relevant tekst, som fortæller dine kunder hvad de kan forvente at finde på den pågældende side. Titlens ord skal gå igen i teksten på siden og er desuden meget vigtig, men behøves ikke at blive udfyldt. Da vil Titlen blive sidens navn. 

Beskrivelse. Dette er den forklarende tekst der kommer til at stå på Google under Titel. Her kan du uddybe hvad den pågældende side handler om. Beskrivelsen er ikke så vigtig som titlen og den vil oftest kun blive brugt når Google ikke kan fremhæve et udsnit af dit indhold med selve søgeordet.

Husk at trykke på "Gem ændringer" i venstre side.

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​