​Slet gruppe

Har du brug for at slette en gruppe kan det gøres ved at gå ind under "Moduler", "Multilogin" og ​trykke på "Slet" ud for den gruppe du ønsker at slette.​

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

​Når du har trykket på knappen "Slet de markerede grupper" vil du kunne vælge imellem at slette brugerne samtidig eller flytte brugerne til en af de andre grupper.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​