​Slet bruger

Skulle du få brug for at slette en bruger gøres det ved at gå ind på "Moduler", "Multilogin", "Brugeroversigt" i venstre side.​

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

​Når du trykker på "Slet" ud for brugeren, vil den spørge dig om du er sikker på om du vil slette den.

OBS: Hvis du har fået slettet en bruger ved en fejl, så vil du kunne gendanne den under papirkurven, så længe du ikke sletter det derfra.

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​