​Kortindstillinger

Du kan ændre en lang række indstillinger for Google Maps kortets visning på selve hjemmesiden og dermed forbedre dine kunders oplevelser af kortet.​

​OBS: Pas på med at aktivere for mange funktioner, hvis kortet på hjemmesiden er lile vil det blive meget presset.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Navn på kort. Denne udfyldes med et navn der beskriver kortet bedst muligt. Navnet vil ikke blive vist for dine kunder, men er udelukkende til for at du kan kende forskel på dem.

Zoom-indstillinger. Denne angiver hvor tæt på man skal kunne se kortet. Du kan vælge mellem tal fra 1-17, 17 er tættest på og 1 er længst fra (viser hele verden). Du kan desuden vælge den indstilling der hedder "Autozoom map", der automatisk vælger en afstand som viser alle markeringer.

Vis panindstillinger. Denne frembringer en rund knap, som gør det muligt at navigere rundt på kortet. Knappen vises oppe i venstre hjørne.

Vis zoom-indstillinger. Denne viser et lille panel i venstre side, som gør det muligt for dine kunder at zoome ind og ud på kortet.

Vis korttypeindstillinger. Denne frembringer i højre side knapperne "Map" og "Sattelit".

Vis skalerindstillinger. Denne frembringer et lille panel i bunden af kortet hvor man kan få en fornemmelse af afstanden på kortet.

Vis street view-indstillinger. Denne frembringer et orange ikon oppe i venstre hjørne af kortet. Ved at dine kunder trækker det orange ikon ud på kortet med musen, er det muligt at se området som vis man står ude på vejen. Dette skyldes at Google har kørt rundt i hele verden og taget billeder.

Vis kort oversigt-indstillinger. Denne frembringer et lille oversigtskort nede i højre hjørne af kortet. Dette kan være meget nyttigt og give dine kunder et godt overblik, hvis der er zoomet meget ind.

Aktiver zoom ved musens rullehjul. Dette gør det muligt at zoome ind og ud på kortet ved hjælp af musens rullehjul, vi anbefaler at denne funktion er slået til.

Aktiver trækkort. Denne gør det muligt for dine kunder at trække rundt på kortet, ved at holde venstre museknap nede. Vi anbefaler at denne funktion er slået til.

Når du har justeret det du ønsker skal du trykke på "Opdater kort".

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​