Upload billede til banner​

Ønsker du at uploade nye billeder til banneret​, anbefales det først og fremmest at billederne er store nok. Hvis der uploades små billeder bliver de udtydelige når af systemet bliver strukket til at passe til bannerets størrelse. Som udgangspunkt skal du regne med jo større billeder, jo bedre.

For at komme ind og uploade billeder skal du gå ind under "Moduler", "Banner", tryk på "Upload billeder " på det banner du ønsker at sætte nye billeder ind i.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

I "​Vælg hvordan billederne skal beskæres og hvordan" vælger du om billedet både skal skaleres og beskæres eller om det kun skal skaleres. Desuden kan du vælge hvor fokus skal være i den sidste dropdown boks.

I "Vælg hvilken kvalitet billedet skal gemmes" kan du vælge om det skal være Høj, Medium eller Lav, som udgangspunkt er det ikke nødvendigt for dig at justere dette.

Du kan tilføje filer i dette vindue på 2 måder. Den første er ved at trække filerne fra en mappe på din computer over i vinduet, mens den anden måde er ved at trykke på knappen "Vælg filer".

Når filerne er tilføjet bliver de automatisk uploadet, du kan følge det via en lille proceslinje under hvert billedenavn.

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​