​Rediger billede

Du kan bl.a. indsætte tekst​ og sætte link på billederne i banneret. Dette gør du ved at trykke på "Moduler", "Banner", klik på banneret der indeholder billedet du ønsker at redigere og derpå trykker du på "Rediger" under selve billedet.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

​Navn. Denne har som udgangspunkt navnet fra filen, men den kan ændres.

Overskrift. Her kan du indsætte en overskrift, der sammen med beskrivelsen vil vises på dette billede. Skal baggrundsfarven bag teksten ændres skal du tage kontakt til DanaWeb A/S

Beskrivelse. Her kan du indsætte en beskrivelse, der sammen meoverskriften vil vises på dette billede ude på hjemmesiden. Skal baggrundsfarven bag teksten ændres skal du tage kontakt til DanaWeb A/S.

Tilknyttede sider. Her vælger du enten hvilke sider banneret skal vises på, eller hvilke sider de ikke skal vises på. Hvis banneret ikke viser sig på siden når du har sat det på herinde, skal du tage kontakt til DanaWeb A/S.

Linktype. Her kan du vælge hvorvidt billedet skal linke til en anden side på din hjemmeside (Internt link), en helt anden hjemmeside (Eksternt link), til en fil eller om den skal udskrive (Modul). Afhængig af hvilken du vælger, vil boksen lige under ændre sig til enten et felt hvor du kan vælge hvilken af dine andre sider den skal linke til, et felt hvor du kan indtaste link til en anden hjemmeside eller en liste af PDF-filer der ligger i arkivet.

Åbnes i. Her vælges om den skal åbne i det samme vindue eller et nyt vindue. Som udgangspunkt anbefales det at sætte eksterne links og PDF-filer til at åbne i et nyt vindue, mens et internt link skal åbne i samme vindue.

OBS: Det anbefales at der er forskellig tekst på alle billederne. Hvis de har den samme tekst kan du blive straffet på din hjemmesides søgebarhed.​

​Tryk enten på "Gem ændringer" eller "Gem ændringer og gå tilbage".

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​