Optimer​ing af siden

Du har mulighed for at justere optimeringen af siden via "Indhold" i toppen, "Indstillinger" ud for det valgte menupunkt og "Optimer" i venstre menu.​

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Sidens titel. Denne kommer til at stå øverst i din browser og er desuden linket (blå tekst) der kommer til at stå i Google. Titlen bør være en kort, præcis og relevant tekst som fortæller dine kunder, hvad de kan forvente at finde på den pågældende side. HUSK at de ord du benytter i titlen skal gå igen på den side du optimerer. Titlen er meget vigtig, men behøver kun at blive udfyldt, hvis den skal hedde noget andet end sidenavnet. Hvis der ikke er angivet en titel, vil sidenavnet automatisk blive brugt.

Beskrivelse. Dette er den forklarende tekst, som kommer til at stå i Google under titlen. Her kan du uddybe hvad den pågældende indholdsside handler om. Beskrivelsen er ikke nær så vigtig som titlen, den vil oftest kun blive brugt når Google ikke kan fremhæve et udsnit af dit indhold med selve søgeordet.

Søgeord. Her skal ord som du mener, er relevante for den pågældende side. De besøgende kan ikke se disse ord. Ordene skrives med komma imellem. Det skal ikke være alle søgeord du ønsker at blive fundet på, men kun dem som gør sig gældende for den pågældende side. 2-3 ord er rigeligt, da disse søgeord ikke vægtes særligt højt længere, Google har større fokus på den tekst der er på selve siden.

Tillad indeksering. Giver dig mulighed for at vælge om denne side må kunne findes af søgemaskiner som f.eks. Google. Bemærk hvis du fjerner fluebenet fra Tillad indeksering forsvinder siden ikke fra Google med det samme. Dette sker først næste gang Googles søgerobotter kigger forbi jeres hjemmeside. 

Inkluder firmanavn i titel. Når du hakker denne af vil firmanavnet fremkomme i sidens titel.

Canonical. Har du to sider med helt ens tekst på, så skal Google have besked om at det er med vilje, ellers risikerer du at hele din hjemmeside bliver eksluderet fra Google.

Herunder kan du se hvordan en sideoptimering kan se ud:

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​