​Omdirigering af side

Ligesom du kan lave omrigeringer på alle sider på en gang, kan du tilføje omdirigeringer af URL adresser på de enkelte sider ved at trykke på "Indhold" i toppen, "Indstillinger" ud for menupunktet og under feltet "Omdirigeringer" i venstre side.

Når du opretter en hjemmeside vil systemet automatisk danne en URL-adresse baseret på sidens navn i en browservenlig version. F.eks. vil siden "Kontakt os" komme til at hedde /kontakt-os.aspx efter din hjemmesides adresse. Denne kan du ændre her. Siden vil dog altid komme til at hedde .aspx til sidst. Bemærk at systemet altid vil sørge for at URL adressen er browser-venlig.

Denne kan også bruges hvis du sletter et menupunkt. Det kunne f.eks. være en medarbejder som er stoppet. 

Der kan gå fra 3 uger til flere måneder før Googles robotter har fjernet linket i deres resultater, når man søger på jer.

Derfor er det vigtigt at skrive medarbejderens navn ind under omdirigeringer, ellers vil Google vise et link til en side som ikke eksisterer. Hvis man f.eks. omdiregerer til et menupunkt som hedder "Medarbejdere", så vil dine kunder blive omdirigeret til siden "Medarbejdere". - Igen er det resten af adressen efter din hjemmesideadresses navn som skal kopieres ind. Så hvis medarbejderen der hedder Jens Jensen er slettet, så skal /jens-jensen.aspx tilføjes.

​For at være sikker på at du får fat i den korrekte adresse til den side som du ønsker at slette, vil vi anbefale at du først går ind på selve hjemmesiden, på den side der skal slettes. Kopier da alt efter hjemmesideadressen. Du skal huske slette menupunktet inden du tilføjer den inde under omdirigeringer, da man ikke kan have to sider som har den samme adresse.

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​