DanaWeb-side med DanaCMS

Velkommen til CMS-modulet på din DanaWeb-side. Denne skal du benytte for at opdatere din hjemmeside med tekster, billeder og meget mere.

I disse vejledninger til CMS-værktøjet til din hjemmeside, finder du hjælp til mange af CMS-værktøjets funktioner.

Længere nede kan du gå ind på den guide der gør sig gældende for din DanaCMS.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kundeservice på telefon: 55 55 55 55 eller sende det til os via formularen på: http://www.danaweb.dk/kundeservice.aspx

Åbningstider​

Mandag - torsdag:​

Fredag:​

Telefon:​

kl. 08.30 - 15.45​

kl. 08.30 - 15.00​

55 55 55 55​

​Husk at du er meget velkommen til at sende dine rettelser og opdateringer til os, eller kontakte os hvis du har spørgsmål.

​Leveringstider

Leveringstiderne kan variere fra opgave til opgave, vi forsøger dog at rette dem inden for 2-5 hverdage.

I travle perioder og hvis det er en større rettelse, kan der gå op til 10 dage før rettelserne er udført på din side.

Rart at vide

Herunder er et par vigtige punkter som er relevante, inden vi gå til selve guiden til dit DanaCMS.

Tekster / Indhold fra Word mm.

Du bør aldrig kopiere tekst direkte fra Word, Excel og andre programmer direkte over i opdateringsmodulet. Dette skyldes at de forskellige programmer gemmer deres egne koder i teksten, og dette vil skabe konflikter med DanaCMS og hvordan den skal vise indhold.

OBS: I den nyeste DanaCMS 3.0 er det slet ikke muligt at kopiere fra en Excel-fil. Da måden som celler og tabeller laves på ikke virker på en side som skal kunne ses på mobiler og tablets.

OBS: I den nyeste DanaCMS 3.0 er det slet ikke muligt at kopiere fra en Excel-fil. Da måden som celler og tabeller laves på ikke virker på en side som skal kunne ses på mobiler og tablets.​

Sådan kopieres tekst fra tekstprogrammer​

Marker teksten du gerne vil have kopieret over i din DanaCMS.​ Derefter sættes det ind på den side du ønsker teksten på. Du skal nu markere al teksten, dette kan gøres ved at holde knapperne CTRL og A nede. Tryk da på Viskelæderet () i din DanaCMS.

​Hvilken version har du?

Ud fra billederne der er på knapperne til de forskellige guides, burde du kunne se hvilken version din side er lavet i.

De to der skiller sig mest ud er CMS 3.0 og Wordpress, men hvis du har en CMS 2.0-2.5 så ligner de meget hinanden. Når du er logget ind vil du i toppen af disse kunne se hvilken version af DanaCMS du har - lige på nær version 2.0, for der står der ikke noget i toppen.

Har du brug for hjælp til at finde ud ag hvilken DanaCMS du har, skal du være meget velkommen til at kontakte vores Kundeservice.

CMS 2.3 - 2.4

CMS 2.0 - 2.2​

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​