Generelt (General)

Under "General" finder du to hovedpunkter: "Summary" og "Who's online". Disse to punkter giver bl.a. et resumé af statistikken og så kan man se hvem, der har været og er online inden for de sidste 60 minutter (altså hvilke IP adresser , der er online og hvad de har besøgt osv).

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Opsummering (Summary)

​Summary viser data baseret på den eller de dato(er), som du har valgt.

 • Page Views (Sidevisninger): Dette er det totale antal sidevisninger i den valgte periode.
 • Visits (Besøgende): Dette er antallet af besøg i den valgte periode.
 • Unique Visitors (Unikke Besøgende): Det totale antal af unikke besøgende i den valgte periode. En unik besøgende er baseret på den dennes IP adresse.
 • Users Online (Brugere online): Dette er antallet af unikke besøgende, som har adgang til siden inden for en bestemt tidsperiode (60 min).
 • Searches (Søgninger): Dette er antallet af søgninger, som har resulteret i et klik ind på siden for den ønskede periode.
 • Campaign Clicks (Kampagne Klik): Det totale antal af klik for alle kampagner inden for en valgt periode.
 • Avg. Page Views Per Visit (Gennemsnitlig sidevisning pr. besøg): Dette er det gennemsnitlige antal sidevisninger for hver time i den angivne periode.
 • Avg. Page Views Per Hour (Gennemsnitlig sidevisning pr. time): Dette er det gennemsnitlige antal sidevisninger for hver time i den angivne periode.
 • Avg. Page Views Per Day (Gennemsnitlig sidevisning pr. dag): Dette er det gennemsnitlige antal sidevisninger for hver dag i den angivne periode.
 • Avg. Visits Per Day (Gennemsnitlig antal besøg pr. dag): Dette er det gennemsnitlige antal besøgende for hver dag i den angivende periode.
 • Avg. Unique Visitors Per Day (Gennemsnitlig antal unikke besøgende  pr. dag): Dette er det gennemsnitlige antal unikke besøgende pr. dag i den angivende periode.
 • Unique Pagges Logged (Unikke sider der er logget): Antallet af unikke sider som er blevet logget.
 • Unique URLs Logged (Unikke URLs som er logget): Antallet af unikke URLs som er blevet logget.

Hvem er online (Who's online)

Denne rapport viser alle aktive besøgende på websiden inkl. deres IP adresse, deres hostname (hvis muligt), hvilket land de er placeret i, den første og den seneste side de var på​ og det totale antal af sider som de har besøgt på din hjemmeside.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

​Ved at klikke på detaljeknappen i højre side af hver række kan du se demografi- og sidevisningsdetaljer på hver enkelt besøgende.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

​Når du har klikket på den, så vil du få et skærmbillede såsom det nedenstående frem, hvor der vil være forskellige informationer at finde om den besøgende og dennes computer m.m.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Du kan desuden se skærmopløsningen på den besøgendes PC, hvilket styresystem og browser de har. Under "Referrer" kan du se hvor den besøgende kom fra. I dette tilfælde kan du se, at den besøgende kom fra www.google.dk. Du kan også se, hvilken af siderne der var indgangsiden, hvilke der er besøgt og hvilken side der var udgangsiden.

(Bemærk: I nogle tilfælde er din hjemmeside optimeret til søgemaskinerne, og derfor hedder siderne en masse ord. Du kan klikke på siden og komme til den enkelte side, som er indgangside osv.)

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​