​Slet gruppe til medlemmer

Du har mulighed for at slette en gruppe, medlemmerne der er tilknyttet gruppen vil ikke blive slettet, de vil i stedet komme til at ligge som medlemmer som ikke er tildelt en gruppe​.

Ved at trykke på"Kommunikation", "Nyhedsbreve" og "​Grupper" (i venstre side) kan du slette en eller flere grupper ved enten at trykke på "Slet" ud for den enkelte gruppe, eller ved at hakke flere grupper af og trykke på "Slet markerede".

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​