​Opret nyhedsbrev

Opret nyhedsbreve med tilbud, informationer og nyheder, som du kan sende ud til dine kunder.

For at oprette dit første nyhedsbrev skal du gå ind under "Kommunikation" ​og "Nyhedsbreve", i venstre menu trykker du da på "Opret nyhedsbrev".

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

​Titel. Denne udfyldes med en tekst der er kort, præcis  og fortæller hvad nyhedsbrevet onhandler. Det er denne tekst der kommer til at stå som emne i mailen dine kunder modtager. Husk at titlen er vigtig for at undgå Spam-filteret hos dine modtagere - Se mere her.

Afsendernavn. Dette er navnet på afsenderen, de fleste skriver virksomhedsnavnet her.

Afsender e-mail. Denne skal udfyldes med den e-mail adresse som skal stå som afsender af nyhedsbrevet. Undgå mailadresser som hedder nyhed, kundeservice mv. i denne stil, jo mere personlig mailadressen bliver, jo større chance er der for ikke at gå i Spam-filteret.

Modtagere. Dette felt giver dig mulighed for at vælge om nyhedsbrevet skal sendes til alle grupper, eller kun til en bestemt gruppe. Læs mere om Grupper her.

Editoren. Det er her selve nyhedsbrevet skal være. Du kan benytte værktøjslinjen i toppen til at få det til at se mere indbydende ud. Læs mere om Editoren her.

Inden du sender nyhedsbrevet ud til alle, anbefaler vi at du trykker på "Send nyhedsbrevtest" i bunden, da vil afsendermailen modtage nyhedsbrevet. Du vil da kunne se om det ser ud som ønsket.

Når du er tilfreds med nyhedsbrevet og klar til at sende det, tryk da på "Send nyhedsbrev" i bunden.

Vælger du at trykke på "Gem som skabelon", så gemmes dette nyhedsbrev som en skabelon, sådan at du kan genbruge det på et andet tidspunkt.

Hvis du trykker på "Opret nyhedsbrev" i bunden, da vil dit nyhedsbrev blive gemt, men ikke sendt. Du kan da vende retur til den på et andet tidspunky.

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​