​Opret formular

Du kan selv oprette og opbygge en kontaktformular, så den passer til jeres behov.​ En kontaktformular er en række felter, jeres kunder kan udfylde på hjemmesiden, og oplysningerne derfra sendes til en mail-adresse som vælges ved oprettelsen.

For at oprette en ny formular skal du trykke på "Kommunikation", "Formular" og til sidst "Opret ny formular".

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

​Navn. Det er vigtigt at give formularen et meningsfuldt navn, så du let kan kende forskel når der er flere formularer. Desuden vil de mails du modtager fra formularen have navnet stående i titlen, på den mail du selv modtager.

Modtagere. Her kan du angive hvilken mailadresse som formularen skal sende til. Du kan vælge om der skal sendes til 1 mailadresse eller flere via knappen "Tilføj flere modtagere". Desuden kan du vælge om mail skal sendes:

  • Til - direkte til mailen. Alle der sættes til dette vil mail i mailen der modtages kunne se i feltet til.
  • CC - bruges til at sende en kopi af mailen til andre modtagere.
  • BCC - bruges når modtagerne af mailen ikke skal kunne ses af de øvrige modtagere af mailen.

Notifikation ved afsendt besked. Tilpas denne, så den passer til jeres behov. Formularsvaret bliver vist for den besøgende på hjemmesiden. Den kommer frem når alle ​de ønskede felter er udfyldt og der er trykket på "Send".

Uddybende header i besked du selv modtager. Dette er en overskrift du kan sætte på den mail du selv modtager, når dine kunder har udfyldt en kontaktformular.

E-mail-kvittering til afsender (vises ovenover udfyldte felter). Vælger du at skrive besked heri, vil det være denne besked dine kunder modtager i deres egen mailadresse, som kvittering på deres henvendelser.

Ekskludér tomme felter. Når denne er hakket af, vil felter som din kunde ikke har udfyldt, ikke være med i mailen som du modtager - og din kunde modtager som kvittering.

Ekskludér overskrifter. Når denne er hakket af, vil overskrifter i formularen ikke blive ført med videre i mailen du modtager, eller i den kvittering som din kunde modtager som kvittering.

Vis e-mail i enmefeltet. Når denne er hakket af vil kundens mail blive vist i emnefeltet på den mail du modtager.

Afslut med at trykke på "Gem formular".

Se hvordan du laver felter til din formular her.

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​