​Slet en eller flere funktioner

Du har mulighed for at slette en eller flere funktioner​, hvis dette ønskes.

For at komme ind og slette funktioner, skal du først trykke på "Katalog" og derefter "Vareegenskaber".​

Du vil da kunne se oversigten af funktioner der er oprettet.

​Slet enkelt funktion.

For at slette en enkelt funktion skal du trykke på den lille pil ned, som er lige til højre for "Rediger" (som er ud for hver egenskab i højre side).  Der vil du få mulighed for at slette en enkelt værdi ved at trykke på "Slet"​

Her skal man bekræfte at man ønsker at slette funktionen, da det ikke kan fortrydes.

Slet flere funktioner på en gang.

Det er desuden muligt at slette flere funktioner på en gang, men vær opmærksom på at når du først har slettet dem, da kan de ikke genskabes.

Til venstre for hver funktion hakkes der af i den lille boks, ud for alle dem du ønsker at slette.

I bunden af funktionerne er der en boks der hedder "Bulk Actions", ved klik på denne kan man ​vælge "Slet valgte".

Her skal man bekræfte at man ønsker at slette funktionerne, da det ikke kan fortrydes.

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​