​Størrelse og afstand

Under ​knappen "Størrelse og afstand" i toppen kan du justere det enkelte elements placering.

Du skal være opmærksom på at der er begrænsninger på hvor meget det er muligt at justere, da indholdet skal kunne tilpasse sig til både mobil, tablet og computer.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

​Du har mulighed for at låse højden, ved at hakke den af. Husk at du justerer den præcise højde ved at indsætte et tal ud for "Højde". Tallene i første felt er i pixels, hvilket betyder punkter pr. tomme og hentyder til hvor mange prikker der kan være i et billede. 

​OBS: Generelt er siden bygget op i at der er 12 kolonner tværs hen over siden. Hvis billedet eller tekstfeltet du sætter ind ikke får præcis den størrelse du ønsker, så kan det ikke lade sig gøre da det ikke er hensigtsmæssigt på alle enheder siden kan ses på.

Du har mulighed for at låse højden, ved at hakke feltet "Lås højde" af lige til højre for bredde og højde. Dette betyder at hvis indholdet fylder mindre end det felt du laver - så vil feltet forblive den samme størrelse. Dette er især nyttigt mht. knapper der står ved siden af hinanden. Dog skal du være opmærksom på at fylder indholdet i feltet mere end der er plads til - så udvider feltet sig.

Du kan desuden justere placeringen af rammen (via. "Top", "Bund", "Venstre"og "Højre"), samt indrykning af indholdet​ i rammen.

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​