​Links

Ønsker du at der skal være et link på hele elementet gøres dette via den fane der har dette navn.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

​Ved at trykke på "Tilføj link", vil der komme et nyt vindue frem hvori du kan vælge hvilken type link du vil sætte på elementet.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

​Alternativ tekst. Denne udfyldes for at forbedre din søgeoptimering. De besøgende kan se denne tekst ved at holde musen over elementet.

Eksternt link. Dette vil sige at man linker til andre hjemmesider. I det første felt indsættes linket til den side du ønsker at dine kunder skal gå til. I "Åben link i" kan du vælge om vinduet skal åbne i det samme vindue eller i et nyt vindue.

​Vi vil altid anbefale at du sætter "Åben link i" til "I nyt vindue" når der linkes væk fra din hjemmeside.

​Internt link. Denne bruges hvis du vil lave et link til en af menupunkterne på din hjemmeside eller til en skjult side. I feltet "Site: " vil du kunne vælge imellem flere sprog, hvis du har tilkøbt dette.

Når du trykker i dropdownmenuen "Intet menupunkt valgt" vil alle de menupunkter du har oprettet fremkomme. Vælg den du vil linke til. I feltet "Åben link" kan du vælge om linket  skal åbne i det samme vindue eller i et nyt vindue.

​Fil i arkiv. Før du kan linke til en fil i arkivet, skal den uploades dertil - se hvordan i punktet Arkiv. Når du trykker på dropdown menuen "Ingen fil valgt fra arkiv", vil de filer du kan linke til fremkomme. I feltet "Åben link" kan du vælge om linket skal åbne i det samme vindue eller i et nyt vindue.

​OBS: Vælges der et billede vil du desuden kunne åbne linket "I billedevisning" - hvilket gør at filen ved klik dukker frem i et mindre vindue.

​Email-adresse. Du har desuden mulighed for at lave et link til en mailadresse. Dvs. at når der trykkes på linket, så vil linket åbne en ny mail med kundens mail som modtager. 

​OBS: Det mailprogram som af din kunde er sat til at være det primære mailprogram, vil være det som den nye mail åbnes i.

​I feltet "E-mail adresse:" skrives den mail som linket skal gå til. Dvs. din egen mail, mens du i feltet "Emne på e-mail:" skriver et emne, det vil da være overskriften på mailen.

​Modul. Her er der mulighed for at lave et link til "Udskriv" - sådan at den side man er på kan skrives ud via en tilknyttet printer.

Bogmærke. Hvis du har oprettet bogmærker i tekstfetet, kan du med fordel linke til disse. Bogmærker bruges som nævnt under feltet Ikonerne i editoren f.eks. til en side med meget indhold. Da vil man kunne indsætte bormærke-links øverst på siden, til fokusområder længere nede. Der kan desuden linkes til bogmærker på andre sider.

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​