Forsendelse​

Hvordan du vælger at sende dine varer er et centralt element i forvaltningen af og succesen for din shop. Du skal redegøre for det store udvalg af tilgængelige metoder, hvor der bl.a. kan være regionale og internationale afgifter, pakkevægt og prisen på varen. Heldigvis gør shoppen det let for dig at håndtere det hele.​

Forsendelsespris er dybest set beregnet ved hjælp af en af følgende to måder: For den samlede pris og bestil samlede vægt. Det er sådan, de fleste beregner deres forsendelsesgebyrer, og det er derfor, du bør udfylde vægten, når du skaber et produkt i kataloget, og det er også derfor, du absolut skal angive vægt og prisomkostninger for hver vare.

Indstillinger for forsendelse arbejder tæt sammen med indstillingerne omhandlende områder og lande under "Lokalisering". Det er her, hvor du vil være i stand til at redigere geografiske områder, lande, valutaer, osv. Derfor: Sørg for at tage et alvorligt kig på "Lokalisering", som er forklaret i næste afsnit af denne vejledning. For eksempel: For at skabe et komplet forsendelsesfirma skal du have klart defineret dine geografiske områder, og dette sker i "Zoner" under overskriften "Lokalisering"

Klik for at læse mere om forsendelser

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​