Redigere et billede i billedgalleri

Du har desuden mulighed for at redigere billederne i dit galleri​ enkeltvist. For at gøre dette skal du trykke på "Rediger" på det enkelte billede.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

​Du kan foretage mange justeringer til hvert enkelt billede i et galleri. Herunder filnavn, navn, galleritilknytning, rotering, farver og beskrivelse.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Titel. Dette er navnet på billedet, som fremgår i gallerivisning når man holder musen hen over billedet ude på siden og når man åbner billedet op i stort format. I Produktvisning vises denne sammen med beskrivelsen til højre for billedet.

Filnavn (SEO). Dette forbedrer muligheden for at billedet bliver fundet af søgemaskiner. Max. 50 tegn kan indtastes.

Galleri. Denne angiver hvilket galleri dette billede er tilknyttet, man kan ændre dette enkeltvist her.

Rotering. Vender billedet forkert, så har du her mulighed for at rette op på dette. Vælg imellem 90, 180 eller 270 grader. 

OBS: Hvis du vælger 180 grader 2 gange i træk, vil den ikke gå tilbage til udgangspunktet, men den vil være på 180 grader fra udgangspunktet, ønsker du den retur til udgangspunktet skal den i stedet sættes til "Ingen"​

Billedfarver. Hvis du ønsker at give dit billede et særpræg, kan du ændre den til "Sort/Hvid" eller "Sepia". Sepia er en farve, der får billedet til at se gammelt og brunt ud. OBS: Du kan altid vælge at gå tilbage til den normale visning.​

OBS: Du kan altid vælge at gå tilbage til den normale visning.​

​Beskrivelse. Denne bliver vist på 2 forskellige måder, afhængig af hvilken visning man har sat sit galleri til. Hvis det er sat til "Produktvisning", vil beskrivelsen blive vist til højre for billedet. Hvis det er sat til "Gallerivisning" vil man først se beskrivelsen når man har åbnet billedet op i stort format.

Tryk på "Gem ændringer" hvis du vil gemme og ønsker at fortsætte med at redigere. Hvis du til gengæld vil gemme og gå tilbage til gallerioversigten, skal du i stedet trykke på "Gem og gå tilbage".

Herlev Hovedgade 201B​

2730 Herlev​

E-mail: info@danaweb.dk

CVR: 29414815​